JASTIN BIBER½!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

hej vi har prisis lysnat på en låt som heter on tim han som sunger heter jastin bbibor ock han är fjorton tror vi eller han är de HAN ÄR SÅ SÖT aså han är jete söt sök på googel !!!!!!!! vi uptekte han i da ock han har en ny låt den heter bejbi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 den ör så bra aså vi elskar den vi elskar den men tiver har han bara två l,åtar on tim ock bejbi men han komer jöra mer hopas vi för vi eelskar han så myket lite konstit eftersom ni nys lysnat på han men vi va kerlek från fösta ögonkastet aså vi är så kära i han han är så söt ock snyg ock allt aså men vi är no lite unga för han en men ja ja vi vil endå va i hoppp me han för ja han är ju så cool ock snyg vi kan typ alt om han nu för vi har sökt lite på goggell . se ock läst lite om han ock set bilder ock vidjo när han va liten aså han va jhelt jete söt ock han sjunger jette bra vi kan bireta lite om han han komer ffrån sverje han är fjorton år gamal han har inte en flikven han går i skolan för han  moste hans fereldarar är rika han har 1 syskon som heter Mandri han fereldrar är jifta ock han har många vener hans intrese är att spela dragspel ock munspel  han gilar också at shopa han har myke pengar han hatar lila hans favo ferj är grön han är föd den 9 oktober hans melan nambn är semiiiiii ok de va de ni kan ju googgla om ni vil veta mer aså sök på www . goggel . es e ock sen sök jastin bibor eler fackta om jastin bibor eler nåt sånt där men hejdå feresten har ni set bakrunden vist är han söt åå vi elskar han för altid aj lov ju jastin!!!!!!!!!!!!!!!!

vist är han sn yg!!!!!!!!!!!!!!!!!Q

här är han okså på sit skolfoto vist är han sööt vi sökte på googgel att visa tyker hans hår är  jelmhår vi tyker de är snygt !!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Carro

Okej jag har mycket att skriva här.

För det första så kan ni inte stava.

För det andra ni är så j*vla puckade

För det tredje han heter Justin Bieber och han är 18 nu. Baby och On time som är hans låtar är ur gamla! Dem kom ut för två år sedan. På bilden längst ner, det är inte hans skolfoto.

För det fjärde Kan ni inte använda punkt???

2012-05-26 @ 07:24:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0